Accept af cookies fra brnordjylland.dk

brnordjylland.dk benytter cookies til flere formål - fx. til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

 

Analyserapport 2010

  • Send to a friend
  • Print Page

Beskæftigelsesrådet Nordjylland og Beskæftigelsesregion Nordjylland offentliggør nu Analyserapport 2010.

Analyserapporten har fokus på udfordringerne på det nordjyske arbejdsmarked. Den indeholder en status og prognoser for udviklingen på det nordjyske arbejdsmarked. Endvidere indeholder rapporten en analyse af udbuddet af arbejdskraft. Analyserapport 2010 belyser og underbygger på den baggrund de kommende års udfordringer på beskæftigelsesområdet.

Analyserapport 2010 er grundlaget for Beskæftigelsesrådet Nordjyllands anbefalinger til Beskæftigelsesministeren vedrørende indsatsområder og mål for 2011.

Analyserapporten skal også være inspiration for jobcentrene og de lokale beskæftigelsesråd i forbindelse med udarbejdelsen af beskæftigelsesplanerne for 2011. De udfordringer, som Analyserapporten peger på, vil desuden være et tema på den beskæftigelsespolitiske konference, som Beskæftigelsesrådet Nordjylland og Beskæftigelsesregion Nordjylland afholder den 26. april 2010. Endelig er det ønsket, at analyserapporten også bidrager med nyttig viden til de andre aktører på det beskæftigelsespolitiske område.

Beskæftigelsesrådet udarbejder endvidere en Kontrakt, som indgås én gang årligt med Arbejdsmarkedsstyrelsen. Når Kontrakt 2011 er klar, udarbejder Beskæftigelsesregionen en sammenfatning af Analyserapport 2010 og Kontrakt 2011, som vil sætte fokus på de centrale beskæftigelsespolitiske udfordringer i de kommende år. 

Arkiv:   

 

Analyserapport:

2011 i pdf

 

Kontaktperson:


Bente Mjelva - 72223614

Arkiv:

2010 i pdf

2009

2008

2007